Manager Restauracji
Twoje główne zadania:
- efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem
- zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości oraz bezpośredni kontakt z Gośćmi (przygotowanie oferty, spotkania) w zakresie wszelkich zapytań dotyczących organizacji przyjęć okolicznościowych i eventów firmowych
- prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi kelnerskiej oraz dbałość o właściwe wdrożenie nowych pracowników do pracy
- współorganizowanie działań marketingowych oraz promowanie i reprezentowanie restauracji
- skuteczna współpraca z Szefem Kuchni w zakresie zarządzania ofertą gastronomiczną restauracji
- dbałość o właściwy poziom wyników finansowych restauracji, w tym o właściwy foodcoast obszaru restauracyjnego
- nadzór nad bieżącą rachunkowością działalności i przygotowaniem dokumentacji rozliczeniowo-księgowej dla działu księgowego w ramach PHU TOPAZ Sp. z o.o.
- współpraca w zakresie usług gastronomicznych i konferencyjnych z Dyrektorem Hotelu&Spa Hetman w Siedlcach
Oczekiwania:
- doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku
- wysokich umiejętności managerskich, doświadczenia w zarządzaniu zespołem i zarządzaniu gastronomią
- umiejętności i doświadczenia w szkoleniu personelu z zakresu obsługi Gości restauracji
- koncentracji na celach biznesowych i na osiąganiu założonych wyników finansowych
- znajomości programów gastro oraz znajomości podstaw prawa pracy
- bardzo dobrej organizacja pracy, dużego zaangażowania w realizację zadań i dyspozycyjności
- pasji w obszarze gastronomii i znajomości aktualnych trendów
- zamieszkania w powiecie siedleckim, sokołowskim, węgrowskim lub okolicznych, ewentualnie gotowości do relokacji
Oferujemy:
- formę zatrudnienia (umowa o pracę / B2B) - do uzgodnienia indywidualnie z wybranym kandydatem/ką (szczególnie mile widziane B2B)
- atrakcyjne warunki pracy
- prywatną opiekę medyczną dla pracownika i Jego rodziny
- ubezpieczenie na życie
- pracę w młodym, dynamicznym zespole nastawionym na rozwój
- możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia swoich kompetencji
Firma TOPAZ działająca od 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie ponad sto trzydzieści placówek (sklepów własnych i franczyzowych) w czterech województwach wschodniej, a także centralnej Polski. Nasza marka stale się rozwija i budujemy również własne stacje benzynowe, punkty gastronomiczne TOP DRIVE, Browar Restauracyjny BROFAKTURA , galerie handlowe, inwestycje deweloperskie itd. Dysponujemy również Zakładem Rozbioru Drobiu oraz ciastkarnią NATALIA I SZYMON.
Aktualnie do naszego Browaru Restauracyjnego BROFAKTURA w Siedlcach , ul. Armii Krajowej 5 - poszukujemy doświadczonej i operatywnej osoby na stanowisko
MANAGER RESTAURACJI