Kucharz w restauracji hotelowej
-
od 4 800,00 do 7 800,00 PLN miesięcznie netto
Štrbské Pleso, Słowacja
- Pełny etat
- Umowa o pracę
- 2024-11-14
Kucharz w restauracji hotelowej – SŁOWACJA
Dla naszego Klienta hotelu, położonego nad malowniczym słowackim Jeziorem Szczyrbskim w Tatrach Wysokich, poszukujemy Kandydata/Kandydatki na stanowisko kucharza do restauracji hotelowej
- Lokalizacja – Słowacja, Tatry Wysokie, hotel położony nad Jeziorem Szczyrbskim
- Start pracy - przyjazd dopasowany do kandydata – w dowolnym dniu
- Pierwszy dzień: rozmowa kwalifikacyjna połączona z testem praktycznym w kuchni
- Od następnego dnia: rozpoczęcie pracy
Oferta:
- Umowa o pracę tymczasową
- Wynagrodzenie podstawowe 1500 EUR brutto (około 1125 EUR netto) miesięcznie
- Możliwość zarobienia do 1800 EUR netto miesięcznie (łącznie z nadgodzinami)
- 168 - 176 godzin miesięcznie + nadgodziny
- Zmiany od 6:00 do 22:00 (dokładne godziny zależą od potrzeb)
- Zapewnione wyżywienie (śniadanie: 1 euro , obiad: 1,5 euro, kolacja: 1,5 euro)
- Zakwaterowanie zapewnione w hotelu (pokoje 1-3 osobowe, symboliczna opłata 10 euro/miesiąc)
Wymagania:
- kilkumiesięczne doświadczenie jako kucharz
- Podstawowa znajomość procesów kulinarnych
- Podstawowa znajomość j. słowackiego (umożliwiająca komunikację i zrozumienie zamówień)
Zadania:
- Przygotowanie dań zgodnie z instrukcjami
- Kontrola jakości potraw i składników
- Przestrzeganie standardów higieny
- Współpraca z zespołem