gastronomiczne
Obsługa stanowiska gastronomicznego
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- obsługa stanowiska gastronomicznego na terenie hotelu;
- obsługa Klienta, przyjmowanie i realizacja zamówień;
- obsługa ekspresu do kawy, przygotowywanie posiłków i dbanie o funkcjonowanie zaplecza;
WYMAGANIA:
-posiadanie aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej (Sanepid) ;
-dyspozycyjność do pracy od poniedziałku do piątku;
-dobra organizacja pracy własnej
OFERUJEMY:
-pracę od zaraz;
-umowę zlecenie na początek z możliwością przejścia na umowę o pracę bezpośrednio z firmą;
-możliwość zdobycia doświadczenia w pracy;
-atrakcyjne miejsce pracy pełne nowych wyzwań;
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV z aktualną treścią klauzuli CV ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych zgodną z RODO.