INTENDENT
1. Układanie jadłospisu zgodnie z normami żywienia.
2. Planowanie, zamawianie, przyjmowanie i wydawanie produktów potrzebnych do sporządzania posiłków dla młodzieży, na podstawie sporządzonych jadłospisów.
3. Przygotowanie dokumentacji związanej z produkcją posiłków, oraz dokumentacji magazynowej i przekazanie jej zgodnie z obiegiem dokumentów do LCEAO.
4. Opracowanie kalkulacji wykonywanych posiłków zgodnie ze sztuką kulinarną.
5. Prowadzenie dokumentacji HACCP.
6. Sprawdzanie zgodności faktur z obowiązującym przetargiem.
7. Wprowadzanie faktur do systemu KSAT i obsługa dokumentów w systemie Mdok.
8. Udział w przygotowaniu przetargu na żywność do stołówki bursy.
Szczegółowe informacje na stronie:
https://biuletyn.lublin.eu/bs5/praca/ogloszenia-o-naborze/18-12-2024-ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-intendent,64,15748,1.html