Pracodawca prosi o wypełnienie formularza w zewnętrznym systemie do którego zostaniesz przekierowany(a) po kliknięciu w poniższy przycisk:
Kontynuuj aplikowanie
- właściwa organizacja pracy kuchni i stołówki w tym kierowanie pracą podległego personelu kuchennego oraz osób przydzielonych do pracy w kuchni i stołówce
- nadzorowanie zabiegów konserwacyjnych sprzętu
- dbanie o stan sanitarno-higieniczny sprzętu, urządzeń technicznych stołówki i pomieszczeń kuchennych
- sprawdzanie wielkości porcji i wagi potraw
- ustalanie harmonogramu pracy personelu
- prowadzenie obowiązującej ewidencji
- nadzór nad właściwą jakością przygotowanych potraw
- sprawdzanie i nadzór nad sprawnością maszyn i urządzeń technicznych oraz ich właściwą eksploatację i konserwację
odpowiedzialność za stan ilościowy, kategorię, właściwe przechowywanie i konserwację mienia znajdującego się w kuchni i stołówce
- organizowanie stanowiska pracy podległych pracowników zgodnie z przepisami i zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy
Tutaj możesz dokonać szczegółowych ustawień w zakresie plików cookies innych niż niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Ustawiając
poszczególne narzędzia jako włączone, godzisz się, by informacje przez nie gromadzone były przetwarzane przez administratora tej strony, jak
również przez dostawców narzędzi zewnętrznych na zasadach opisanych szczegółowo w
polityce prywatności i polityce cookies.
Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.
Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych,
marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez
dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz
skonfigurować wybrane ustawienia.