Oferta z portalu FACHPRACA.pl - Praca dla fachowców. Tu znajdziesz tysiące ofert pracy dla fachowców z Polski i z zagranicy.

Kierownik Obiektu -gastronomia

2024-11-28 ID OFERTY: 991158

 


Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann.


Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.


 


 Obecnie Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu gastronomicznego,


poszukuje kandydatów/ek na stanowisko:


 


Kierownik Obiektu


Miejsce pracy : Głuchów


 


Oferujemy:



  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,w międzynarodowej organizacji

  • Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)

  • Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego zespołu

  • Możliwość rozwoju w strukturach organizacji

  • Profesjonalne szkolenia


 


Oczekujemy:



  • Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowana: gastronomia zamknięta)

  • Znajomość zagadnień HACCP

  • Dobrej znajomości MS Office

  • Umiejętności liderskich w zakresie zarzadzania ludźmi

  • Znajomości  prawa pracy i doświadczenia w zarządzaniu podległym zespołem (min 15 osób),



  • Dobrej organizacja pracy

  • Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów


 


Zadania:



  • Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia

  • Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta

  • Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych

  • Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu



  • Raportowanie wyników do przełożonych

  • Utrzymywanie dobrych relacji z klientem

  • Optymalizacja i wdrażanie nowych rozwiązań organizacyjnych oraz technologicznych.

  • Realizacja procedur i instrukcji zgodnie z standardami ISO i HACCP


 


Osoby zainteresowane proszę  wysyłać swoje CV klikając APLIKUJ

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?