Pracodawca prosi o wypełnienie formularza w zewnętrznym systemie do którego zostaniesz przekierowany(a) po kliknięciu w poniższy przycisk:
Kontynuuj aplikowanie
KUCHARZ MASTER DONER YAPRAK, JEST ODPOWIEDZIALNY ZA WYSUBLIMOWANY PROCES TECHNOLOGICZNY PRZYGOTOWYWANIA MIĘSA W CIENKICH 2MM PŁATACH CIĘTYCH RĘCZNIE. KUCHARZ WYBIERA ODPOWIEDNI RODZAJ MIĘSA, KROI, MARYNUJE, UKŁADA SPECJALNIE- DO TEJ PORY W POLSCE JEST TYLKO JEDEN SHAWERMA YAPRAK, JEDNAK CIĘTY GRUBIEJ. MIĘSO POTEM PODDAWANE JEST SPECJALNEJ OBRÓBCE I ŚCINANE NA CIENKIE PŁATY. DODATKOWO JAKO KUCHARZ ODPOWIADAĆ BĘDZIE ZA MENU RESTAURACJI Z GRILLEM I PRZYGOTOWYWANIE POTRAW TURECKICH ALA KARTA.
Tutaj możesz dokonać szczegółowych ustawień w zakresie plików cookies innych niż niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Ustawiając
poszczególne narzędzia jako włączone, godzisz się, by informacje przez nie gromadzone były przetwarzane przez administratora tej strony, jak
również przez dostawców narzędzi zewnętrznych na zasadach opisanych szczegółowo w
polityce prywatności i polityce cookies.
Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.
Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych,
marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez
dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz
skonfigurować wybrane ustawienia.