KUCHARZ

2025-03-03 ID OFERTY: 1032317
1) Przygotowywanie higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi, dbanie o najwyższą ich jakość i smak; 2) Stosowanie w pracy wymogów HCCP; 3) Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów; 4) Przestrzeganie zasad technologii i estetyki przygotowywanych posiłków oraz przepisów bhp, ppoż., higieniczno-sanitarnych; 5) Mycie naczyń i sprzętu kuchennego zgodnie z obowiązującą instrukcją; 6) Utrzymanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i ubrań ochronnych. Praca w godz.: 6:30-17:00. Oferta dostepna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 750 90 50.

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?