KUCHARZ

2025-03-03 ID OFERTY: 1032603


ORGANIZOWANIE PRACY ORAZ PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW
PRZESTRZEGANIE PROCEDUR OPARTYCH NA HACCP OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI, POCZĄWSZY OD PRZYJĘCIA TOWARU POPRZEZ JEGO MAGAZYNOWANIE, PROCESY PRODUKCJI, SERWOWANIE ORAZ ZAPISY W OBOWIĄZUJĄCEJ DOKUMENTACJI;
PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH NORM PODCZAS PRODUKCJI I WYDAWANIA POTRAW;
W RAZIE ZAISTNIAŁEJ POTRZEBY, ZASTĄPIENIE INNYCH PRACOWNIKÓW MOSRiR W RAMACH POSIADANYCH KWALIFIKACJI, W CELU ZAPEWNIENIA PRAWIDŁOWEGO FUNKCJONOWANIA

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?