KUCHARZ

2025-03-18 ID OFERTY: 1040671
Przyrządzanie dań wg menu kuchni amerykańskiej oraz polskiej tradycyjnej. Przygotowywanie posiłków dla Gości konferencyjnych/ grup zorganizowanych. Dbanie o odpowiednią kolejność wydawania zamówień. Kontrola jakości i świeżości produktów. Zarządzanie zapasami zamawianie i przechowywanie składników zgodnie z normami HACCP. Koordynacja pracy zespołu kuchennego. Utrzymywanie czystości i higieny.

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?