KUCHARZ

2025-04-01 ID OFERTY: 1047337
-Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn w zakładzie gastronomicznym. - Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi. -Obróbka wstępna surowców. -Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów. -Wykonywanie różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów. Godz. pracy od 07:00 do 19:00. Home Bistro (Stacja Watkem) Głogów Młp. ul. Rzeszowska 142 Po okresie próbnym- umowa o pracę

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?