KUCHARZ

2025-04-01 ID OFERTY: 1047577
Zapoznanie się z przepisami bhp, p. poż i zasadami HACAP oraz zagadnieniami higienicznymi. Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich art. spożywczych wydanych do kuchni. Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków, oszczędne gospodarowanie.

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?