KUCHARZ

2025-04-07 ID OFERTY: 1050107
- przygotowanie dań według ustalonego menu na bankiety i imprezy okolicznościowe organizowane w obiekcie, - organizacja i koordynacja pracy własnej i pracowników pomocniczych w kuchi, - odpowiedzialność za prawidłowe funkcjonowanie kuchni bankietowej, - dbałość o świeżość, wygląd i wysoką jakość przyrządzanych potraw oraz różnorodności menu, - opracowanie nowych i weryfikacja dotychczasowych receptur, - prowadzenie prób i degustacji przed wprowadzeniem potrawy do menu.

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?