Pracodawca prosi o wypełnienie formularza w zewnętrznym systemie do którego zostaniesz przekierowany(a) po kliknięciu w poniższy przycisk:
Kontynuuj aplikowanie
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu. Opracowywanie nowych dań i zmiana menu w zależności od sezonu i dostępności składników. Zapewnienie wysokiej jakości potraw i estetycznego podania. Zarządzanie zapasami, zamawianie świeżych produktów i kontrola dat. Dbanie o zachowanie standardów higieny i czystości w kuchni. Współpraca z kelnerami i innymi pracownikami restauracji. Wspieranie pracy zespołu podczas szczytowych godzin w sytuacjach kryzysowych. Utrzymywanie relacji z dostawcami i współpraca w celu uzyskania najlepszych produktów. Rozwój swoich umiejętności kulinarnych oraz inspirowanie pozostałych członków zespołu do ciągłego doskonalenia się. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 11-21 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą).
Tutaj możesz dokonać szczegółowych ustawień w zakresie plików cookies innych niż niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Ustawiając
poszczególne narzędzia jako włączone, godzisz się, by informacje przez nie gromadzone były przetwarzane przez administratora tej strony, jak
również przez dostawców narzędzi zewnętrznych na zasadach opisanych szczegółowo w
polityce prywatności i polityce cookies.
Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.
Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych,
marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez
dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz
skonfigurować wybrane ustawienia.