Pracodawca prosi o wypełnienie formularza w zewnętrznym systemie do którego zostaniesz przekierowany(a) po kliknięciu w poniższy przycisk:
Kontynuuj aplikowanie
Zapoznanie z regulaminem pracy, instruktażem stanowiskowy, zasadami HACCP; Wykonywanie prace przygotowawczych do posiłków zgodnie z poleceniem opiekuna stażu; Obróbka produktów niezbędnych do przygotowywania dań i posiłków oraz deserów; Stosowanie receptur gastronomicznych; Dobieranie surowców do sporządzania posiłków; Przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw; Panierowanie, obsmażanie, gotowanie; Przygotowywanie ciast, deserów i napojów; Pomoc w wydawaniu posiłków; Mycie i wyparzanie brudnych naczyń oraz garnków; Utrzymywanie czystości podczas wydawania posiłków; Sprzątanie po zakończonym posiłku; Bezpieczne używanie urządzeń i narzędzi zgodnie z ich przeznaczeniem; Dbanie o zachowanie czystości w pomieszczeniach kuchennych zgodnie z wydanymi poleceniami opiekuna stażu; Dbanie o powierzony sprzęt i naczynia kuchenne.
Tutaj możesz dokonać szczegółowych ustawień w zakresie plików cookies innych niż niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Ustawiając
poszczególne narzędzia jako włączone, godzisz się, by informacje przez nie gromadzone były przetwarzane przez administratora tej strony, jak
również przez dostawców narzędzi zewnętrznych na zasadach opisanych szczegółowo w
polityce prywatności i polityce cookies.
Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.
Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych,
marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez
dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz
skonfigurować wybrane ustawienia.