Oferta z portalu FACHPRACA.pl - Praca dla fachowców. Tu znajdziesz tysiące ofert pracy dla fachowców z Polski i z zagranicy.

Kucharz Sekcyjny

2024-08-09 ID OFERTY: 975015

Dla Naszego Klienta poszukujemy doświadczonego i kreatywnego Kucharza Sekcyjnego, który dołączy do zespołu!


Menu restauracji to starannie skomponowana kolekcja włoskich przysmaków, bez pizzy, za to z naciskiem na najwyższą jakość makaronów, risotto, mięs i owoców morza. Dania przygotowywane są z najwyższej jakości składników, zgodnie z duchem zero waste. 


Lokalizacja: Kraków, woj. małopolskie


 


Co oferujemy?



  • pracę w renomowanej restauracji z autorskim menu, gdzie tradycyjne receptury łączą się z nowatorskim podejściem,

  • początkowe zatrudnienie na podstawie umowy zlecenie,

  • stawkę 34 zł/h brutto z możliwością podwyżki po okresie próbnym,

  • zatrudnienie w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolnego (elastyczny grafik),

  • możliwość rozwoju zawodowego pod okiem doświadczonego Szefa Kuchni.


Czym będziesz się zajmować?



  • przygotowywaniem i serwowaniem dań z menu, które obejmuje m.in. różnorodne pasty, dania główne z mięsem i rybami, oraz wykwintne przystawki.

  • tworzeniem nowych, innowacyjnych potraw z najwyższej jakości składników,

  • dbaniem o najwyższą jakość i estetykę serwowanych potraw, 

  • zamawianiem produktów i dbaniem o odpowiednie zaopatrzenie kuchni,

  • współpracą z zespołem kucharzy w celu utrzymania harmonii pracy w kuchni,

  • kontrolą świeżości produktów, by dania zawsze były najwyższej jakości,

  • utrzymywaniem czystości i porządku na stanowisku pracy zgodnie z normami sanitarnymi.


Czego oczekujemy?



  • minimum rocznego doświadczenia na stanowisku kucharza, preferowane w kuchni włoskiej- warunek konieczny

  • aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych- warunek konieczny,

  • znajomości technik kulinarnych i składników włoskiej kuchni,

  • umiejętności pracy z produktami wysokiej jakości,

  • kreatywności i umiejętności wprowadzania nowatorskich rozwiązań do klasycznych przepisów

  • gotowości do pracy w systemie dwa dni pracy/dwa dni wolnego również w niedzielę i święta.

  • sumienności, skrupulatności oraz umiejętności pracy pod presją czasu.


 


Jeśli czujesz, że gotowanie to Twoje powołanie, lubisz pracować w dynamicznym środowisku i chcesz być częścią wyjątkowej ekipy, nie czekaj – wyślij nam swoje CV!


Osoby zainteresowane prosimy o wysłanie swojego CV poprzez formularz aplikacyjny lub kontakt pod numerem 574575499.


Zgodnie z obowiązującym prawem Workhouse4you Sp. z o.o. nie pobiera opłat od kandydatów za udział w procesach rekrutacyjnych.


Bardzo prosimy o dopisanie poniższej klauzuli do CV: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i innych danych zawartych w mojej aplikacji oraz CV na potrzeby obecnego procesu rekrutacyjnego prowadzonego przez Workhouse4you Sp. z o.o. z siedzibą w Gdańsku, ul. Obrońców Wybrzeża 4d/16, 80-398 Gdańsk. Jestem świadomy/a przysługującego mi prawa do wycofania zgody, jak również faktu, że wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Zgodę mogę odwołać przesyłając informację o wycofaniu zgody na adres: office(małpa)workhouse4you.pl"


Wyrażenie niniejszej zgody jest dobrowolne, lecz niezbędne dla wzięcia udziału w procesie rekrutacji. W przypadku braku zgody, zgłoszenie rekrutacyjne nie zostanie uwzględnione w procesie rekrutacji.


Workhouse4you(c.23651)

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?