POMOC KUCHENNA

2025-03-18 ID OFERTY: 1040776
1. Zapoznanie z zakładem, stanowiskami pracy i organizacją pracy na poszczegól- nych stanowiskach 2. Zapoznanie zasadami HACCP, GMP i GHP oraz stosownie ich w praktyce 3. Zapoznanie i obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych 4. Pomoc przy sporządzanie potraw z warzyw, owoców i ziemniaków 5. Pomoc przy sporządzaniu potraw z mleka i jego przetworów. 6. Pomoc przy sporządzaniu potraw z jaj smażonych, gotowanych. 7. Pomoc przy sporządzaniu z ciasta zarabianego w naczyniu. 8. Pomoc przy sporządzaniu zup czystych i zagęszczanych. 9. Pomoc przy sporządzaniu potraw jarskich i półmięsnych. 10. Pomoc przy sporządzaniu potraw z mięsa, drobiu i ryb. 11. Pomoc przy sporządzaniu wyrobów cukierniczych (torty, rolady, mazurki itd.).. 12. Pomoc przy sporządzaniu wyrobów garmażeryjnych 13. Nauka dekorowanie potraw. 14. Pomoc przy Przygotowanie stołów konsumpcyjnych do przyjęć okolicznościo- wych. 15. Nauka planowania i rozliczania produkcji. 16. Przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej oraz ochrony środowiska podczas wykonywania zadań praktycznych. Staż w Nowym Sączu w godz. 9.00-17.00 (Villa Jagiellońska)

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?