Pracownik produkcji kiełbasy białej / Kutno - nawet ponad 5000 zł netto

2025-03-11 ID OFERTY: 1036777

Agencja Zatrudnienia Folga - obecnie dla naszego stałego Klienta poszukujemy Kandydatów na stanowisko

Pracownik do przetwarzania surowców jelitowych (produkcja kiełbasy białej)

💼 Obowiązki: W zależności od umiejętności i doświadczenia pracownik może wykonywać następujące zadania:

  • Rozbieranie i płukanie jelita grubego;
  • Odcinanie śledziony;
  • Odcinanie i obróbka żołądka;
  • Odtłuszczanie jelita grubego i prostego;
  • Wyrywanie błony, krezki, pęcherza moczowego;
  • Płukanie i obróbka krezki;
  • Mierzenie i solenie jelita prostego i grubego;
  • Obsługa maszyn do jelit cienkich;
  • Kontrola jakości produktu;
  • Prosta praca przy sprzątaniu miejsca pracy.

Sezon produkcji kiełbasy białej potrwa 2 tygodnie, po czym pracownicy zostaną przeniesieni na inne procesy związane z produkcją wyrobów na grilla.

Temperatura na hali wynosi +4°C, a praca odbywa się w wilgotnych warunkach. Do linii, na której znajduje się nadziewarka, dostarczane są jelita przechowywane w wodzie. Podczas ich wyciągania woda może się rozchlapywać, a osoby pracujące obok również mogą je rozchlapywać. Jelito nakłada się na maszynę nadziewającą, która automatycznie napełnia je farszem. Na tym etapie pracują kobiety. Operator maszyny ustawia jej parametry, programując długość, wagę kiełbasy oraz liczbę obrotów potrzebnych do jej skręcenia. Mężczyźni wykonują proces cięcia – nożami odcinają odpowiednią liczbę kiełbasek i układają je w tacki. Następnie produkt przechodzi proces etykietowania.

➡️ GRAFIK PRACY:

Praca głównie 6 dni w tygodniu (poniedziałek-sobota, niedziela – wolne), zmiany trwają 8-12 godzin dziennie: 06:00 - 14:00; 14:00 - 22:00

W zależności od potrzeb firmy, zmiana może być przedłużona do 12 godzin.

◾ Średnia liczba godzin w miesiącu 168-220 godzin .

💰 Stawka za godzinę: od 30,50-31,50 zł brutto

💲 Średnia miesięczna pensja: około 4500-4900 zł netto

🏅 Korzyści oferty pracy: dopłata za własne mieszkanie oraz dojazd do pracy, codziennie wydawany jest bezpłatny obiad, wzrost stawki w zależności od stażu pracy w zakładzie.

Zainteresowany? Zadzwoń pod numer +48 531 648 237 lub napisz na Viber/Telegram/WhatsApp. Liczba miejsc ograniczona!

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?