RZEŹNIK-WĘDLINIARZ

2025-04-13 ID OFERTY: 1052077
Nadzorowanie zwierząt, dokonywanie uboju, klasyfikacja mięsa, rozbieranie tusz, wykrawanie elementów kulinarnych. Solenie, peklowanie, wędzenie, chłodzenie, zamrażanie. Wyrabianie wędlin, wyrobów wędliniarskich, tłuszczów topionych. Przechowywanie surowców, kontrolowanie warunków magazynowania mięsa.

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?