SAMODZIELNY KUCHARZ / KUCHARKA

2025-03-29 ID OFERTY: 1045480
Obowiązki: przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami, zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przygotowywanie składników do gotowania, kontrola jakości żywności i zapasów, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny. Praca w ośrodku wypoczynkowym obsługującym głównie grupy zorganizowane. W sezonie wysokim średnia liczba osób na terenie ośrodka: powyżej 200. Posiłki: śniadania i kolacje w formie bufetów szwedzkich (zimna płyta + danie ciepłe), obiad serwowany do stolika (zupa, drugie danie, kompot).

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?