STARSZY KELNER/KA

2025-03-10 ID OFERTY: 1036441
Zarządzanie personelem restauracji: nadzorowanie pracy kelnerów, szkolenie nowych pracowników oraz dbanie o wysoki standard obsługi gości. Koordynacja pracy sali: efektywna komunikacja między kuchnią a salą. Obsługa gości: zapewnienie profesjonalnej i uprzejmej obsługi, doradzanie w wyborze potraw i napojów, oraz dbałość o szczegóły podczas przygotowania stolików. Zarządzanie zamówieniami: przyjmowanie i realizacja zamówień, oraz dbanie o szybkość i skuteczność serwisu. Kontrola jakości usług: monitorowanie jakości serwowanych potraw i napojów, dbanie o czystość i porządek w sali restauracyjnej. Zarządzanie zapasami: kontrola stanu zapasów, zamawianie niezbędnych produktów, współzarządzanie magazynem.

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?