Pracodawca prosi o wypełnienie formularza w zewnętrznym systemie do którego zostaniesz przekierowany(a) po kliknięciu w poniższy przycisk:
Kontynuuj aplikowanie
Zarządzanie personelem restauracji: nadzorowanie pracy kelnerów, szkolenie nowych pracowników oraz dbanie o wysoki standard obsługi gości.
Koordynacja pracy sali: efektywna komunikacja między kuchnią a salą.
Obsługa gości: zapewnienie profesjonalnej i uprzejmej obsługi, doradzanie w wyborze potraw i napojów, oraz dbałość o szczegóły podczas przygotowania stolików.
Zarządzanie zamówieniami: przyjmowanie i realizacja zamówień, oraz dbanie o szybkość i skuteczność serwisu.
Kontrola jakości usług: monitorowanie jakości serwowanych potraw i napojów, dbanie o czystość i porządek w sali restauracyjnej.
Zarządzanie zapasami: kontrola stanu zapasów, zamawianie niezbędnych produktów, współzarządzanie magazynem.
Tutaj możesz dokonać szczegółowych ustawień w zakresie plików cookies innych niż niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Ustawiając
poszczególne narzędzia jako włączone, godzisz się, by informacje przez nie gromadzone były przetwarzane przez administratora tej strony, jak
również przez dostawców narzędzi zewnętrznych na zasadach opisanych szczegółowo w
polityce prywatności i polityce cookies.
Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.
Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych,
marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez
dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz
skonfigurować wybrane ustawienia.