Szef Kuchni
SZEF KUCHNI w Hotelu we Wrocławiu
Dla naszego klienta, 4* hotelu w koncepcji modern boutique we Wrocławiu, poszukujemy kandydatek_kandydatów na stanowisko Szef Kuchni.
Zakres obowiązków:
- Tworzenie atrakcyjnego pod względem smaku, zapachu i estetyki menu, które zabierze naszych gości w kulinarną podróż po różnych zakątkach świata.
- Zarządzanie zespołem kulinarnym: Nadzór nad zespołem, rekrutacja, szkolenie, motywowanie oraz dbanie o wizerunek.
- Kontrola kosztów i zapasów: Zapewnienie optymalnego wykorzystania surowców, kontrola kosztów oraz zarządzanie zapasami.
- Zapewnienie zgodności z normami bezpieczeństwa żywności: Prowadzenie działań zapobiegawczych w celu zachowania najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa żywności.
- Rekrutacja współpracowników.
Oczekiwania związane z tą rolą:
- Doświadczenie zawodowe: Minimum 3 lata doświadczenia w pracy na stanowisku szefa kuchni lub zastępcy szefa kuchni.
- Kreatywność i innowacyjność: Umiejętność kreowania nowatorskich dań i menu, „świeże” podejście do kuchni. Pasja i zaangażowanie.
- Umiejętności przywódcze: Doskonałe umiejętności komunikacyjne, zdolność motywowania zespołu oraz skuteczne zarządzanie.
- Znajomość przepisów i standardów: Dogłębna znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa żywności oraz doświadczenie w prowadzeniu kuchni zgodnie z obowiązującymi regulacjami.
- Gotowość do elastycznego grafiku pracy.
Firma oferuje:
- opieka medyczna
- napoje i posiłki w hotelu
- możliwość realizacji własnych pomysłów związanych z ofertą kulinarną restauracji
- praca w niedużym butikowym hotelu w przyjaznej atmosferze
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub kontrakt B2B
Jeśli ta oferta jest idealna dla Ciebie, kliknij ‘Aplikuj’ i prześlij nam swoje aktualne cv.
Hays Poland sp. z o.o. jest agencją zatrudnienia zarejestrowaną w rejestrze prowadzonym przez Marszałka Województwa mazowieckiego pod numerem 361.