Szef/Szefowa Kuchni – żywienie zbiorowe
Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu gastronomicznego,
poszukuje kandydatów/ek na stanowisko:
Szef/Szefowa Kuchni – żywienie zbiorowe
Głuchów
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę na początek okres próbny z możliwością przedłużenia , z terminowymi wypłatami
- Praca od poniedziałku do piątku w godz. 6-14 , wolne weekendy
- Benefity – karta sportowa oraz prywatna opieka medyczna
- Możliwość rozwoju w strukturach firmy, profesjonalne szkolenia
- Praca w zgranym zespole, w którym każdy jest szanowany, w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku
Opis stanowiska:
Do Twoich obowiązków będzie należało
- Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji
- Zarządzanie podległym personelem
- Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu
- Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy
- Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta
- Składanie zamówień, kontrola magazynów oraz kosztów spożywczych
- Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu
- Kontrola punktów HACCAP
Nasze oczekiwania:
- Doświadczenie na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej
- Umiejętność kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej
- Bardzo dobra organizacja pracy
- Odpowiedzialność za jakość, świeżość, efektywności oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań
- Kontrola pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników,
- Praktyczna znajomość systemu HACCP
- Kreatywność i otwartość na zmiany
- Orzeczenie do celów sanitarno- epidemiologicznych
Osoby zainteresowane proszę wysyłać swoje CV klikając APLIKUJ