Technolog produkcji
- Przygotowanie opracowań dotyczących walidacji parametrów, pozwalających na wprowadzanie zmian w procesie technologicznym celem optymalizacji.
- Wsparcie w przygotowywaniu i przeprowadzaniu prób technologicznych.
- Wsparcie w opracowywaniu i aktualizacji dokumentacji technologicznej, receptur oraz instrukcji/procedur.
- Zbieranie i weryfikacja danych umożliwiających wykonanie kalkulacji cenowych nowych produktów.
- Analiza oraz prowadzenie działań usprawniających proces pod kątem minimalizacji strat materiałowych i wydajnościowych oraz inicjowanie i uczestnictwo w projektach związanych z tą tematyką.
- Wykształcenie wyższe, preferowane: technologia żywności, inżynieria przem.spoż.
- Znajomość przepisów prawa żywnościowego w Polsce i UE.
- Dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie.
- Umiejętność analizy i interpretacji wyników.
- Zdolność logicznego i analitycznego myślenia.
- Znajomość HACCAP, ISO
- Pracę w firmie nastawionej na rozwój pracowników
- Podnoszenie kwalifikacji, zdobywanie nowych uprawnień
- Dobre wynagrodzenie
- Pakiet benefitów: dofinansowanie dojazdu do pracy, kartę MultiSport, kartę LUX MED, dofinansowanie do nauki.