WĘDLINIARZ

2025-03-29 ID OFERTY: 1045477
Dobór i przygotowanie surowego mięsa do dalszej obróbki. W tym krojenie, siekanie i mielenie mięsa zgodnie z recepturami. Dokładne odmierzanie i mieszanie przypraw, soli, czosnku, ziół oraz innych składników niezbędnych do produkcji wędlin. Wykonywanie różnorodnych wyrobów wędliniarskich, takich jak kiełbasy, szynki, boczki i inne wędliny. Przeprowadzanie procesów peklowania, marynowania i przyprawiania mięsa w celu poprawy smaku i trwałości produktów. Dbałość o higienę miejsca pracy, przestrzeganie standardów bezpieczeństwa

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?